Solicită ofertă

De ce a ales George hardtopul AK GSE STYLISH pentru pickupul sau?

George este un adevarat fan al camionetelor pick up si in acelas timp un client fidel si simpatic. Ori de cate ori are nevoie de un accesoriu pentru pick up-ul sau primul popas o face la noi. Cu prilejul acestor ocazii ne relateaza cele mai noi aventuri off road pe care le-a trait, si isi impartaseste parerea despre accesoriile cu care si-a inzestrat Toyota Hilux-ul.

Toyota Hilux cu hardtop

Cum nu prea are timp sa-si scrie parerea pe site cu acordul lui va prezentem motivele care l-au condus sa-si doteze "bijuteria" cum isi alinta el pick-up-ul, cu un hardtop AK GSE Stylish.

George este tipul care nu isi cumpara nici macar o pereche de sosete fara ca inainte sa nu studieze produsul. Este adept al calitatii superioare, exigent cu cerintele functionale ale oricarui accesoriu. Citeste, intreaba, cerceteaza inainte sa semneze linia punctata a contractului de achizitie.

Principalul criteriu pe care l-a avut in vedere la achizitionarea hardtopului este de sine inteles: a dorit sa-si protejeze bena masinii de intemperiile vremii. Un al doilea criteriu foarte important a fost posibilitatea de aerisire a benei. Avand doi caini ciobanesc german ca tovarasi de aventuri off road si pe care ii transporta in general in bena autoutilitarei, a fost esential ca geamurile hardtopului sa poata sa fie deschise. Cum deja a patit-o cu hotii si a ramas fara cateva accesorii scumpe si necesare jobului sau, un criteriu deloc de neglijat a fost posibilitatea de inchidere a hardtopului. In plus daca modelul vine si cu geamuri fumurii, si astfel obiectele din bena pick up-ului sunt neidentificabile pentru cei cu intentia de a sterpeli, v-a fi si mai bine.

Desi sunt unii care cred ca daca cineva practica off roadingul nu da doi bani pe ecologie si nu respecta natura, in cazul lui George lucrurile stau total diferit, el a tinut mortis la un detaliu care poate pentru unii este unul minor, respectiv materialul din care este fabricat hardtopul sa fie reciclabil.

Ascultandu-i criteriile de alegere noua nu ne-a mai ramas decat sa-i propunem modelele de hardtop care ii satisfac exigentele. Dupa o studiere a modelelor propuse el a ales hardtopul AK GSE Stylish. A fost incantat ca nu i-am ranit “bijuteria”, hardtopul montandu-se fara gaurirea caroseriei. La sfarsit i-am urat bafta, i-am sugerat sa urmareasca consumul masinii dupa aceasta accesorizare, pentru ca o sa aiba parte de o surpriza placuta, si sa nu uite ca daca se razgandeste are la dispozitie 30 zile de la data de cumparare sa returneze produsul. Dar alea 30 de zile au trecut de mult...

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×