Solicită ofertă

Cum să ții virusul Covid19 departe de pick up-ul tău?

În zilele acestea din păcate majoritatea conversației trebuie să se învârte în jurul virusului Covid 19, momentan inamicul numărul unu al întregii umanități. Chiar dacă pick up-ul tău este în siguranță față de acest microorganism, autoutilitara poate furniza un teren propice pentru coronavirus sau alți agenți patogeni care prezintă pericol pasagerilor mașinii.

Curățare schimbător de viteză cu mănuși protective

Care sunt suprafețele care trebuiesc curățate?

Cele mai importante reguli pentru stoparea răspândirii acestui patogen sunt reducerea în această perioadă la minim a interacțiunilor umane, folosirea măștilor și a mănușilor de protecție, curățarea, dezinfectarea amănunțită a suprafețelor pe care le atingi,. În cazul tuturor mașinilor deci și a pick up-urilor prima suprafață cu care vei intra în contact este mânerul portierei, a hardtopului sau închiderii de benă. Chiar dacă folosești mănuși pentru deschiderea acestora, este de indicat sterilizarea din când în când a acestor mânere. Mai mult este recomandabil dezinfectarea și a cheii de contact. Următorul popas al mâinilor după urcarea în mașină poate varia de la persoană de la persoană dar cu siguranță vei atinge volanul autoutilitarei, chinga centurii de siguranță, mânerul frânei de mână, schimbătorul de viteză, manetele de semnalizare etc. Pentru siguranța ta și a pasagerilor pick up-ului sterilizează aceste suprafețe regulat.

Îți sugerăm să petreci mai mult timp cu sterilizarea volanului. Potrivit unui studiu pe suprafața acestuia se găsesc de patru ori mai mulți agenți patogeni ascunși între crăpături decât pe un capac de toaletă obișnuit. Din acest motiv te sfătuim să folosești șervețele de dezinfectare pentru exterminarea tuturor musafirilor nepoftiți de pe această suprafață.

Curățare volan pick up

Nu uita nici de mânerul interior al ușilor, cotiera, suportul de pahar, consola multimedia infotainment, butoanele radioului în general cam toate suprafețele cu care intrii în contact direct necesită atenție sporită.

Ce substanțe de dezinfecție să folosești?

Pentru suprafețele mai murdare folosește apă și săpun după care utilizează produsele tradiționale destinate curățirii interioare, fiind atent la tipul de suprafață pentru care este destinat produsul. Fii foarte precaut la dezinfectarea cabinei pentru a nu cauza daune. Prima dată testează produsul pe o suprafață mai mică ca să te asiguri că nu decolorează sau lasă pete, după care poți trece pe suprafețe mai mari. Consumul de alcool în pick up nu este interzis pentru dezinfectarea cabinei. În această perioadă a anului poți să depozitezi toate substanțele și ustensilele de dezinfectare în lada utilitară din benă.

Ce să nu folosești?

1. Este contraindicat și în nici un caz să nu folosești clor sau chimicale pe bază de peroxid de hidrogen. Sută la sută cu acestea vei elimina populația de coronavirus dar ca efect secundar vor avea de suferit și suprafețele din plastic și vinil de înalte calitate prezente în mașinile moderne.

2. Sub nici o circumstanță să nu folosești produse de curățat pe bază de amoniac. Amoniacul descompune vinil-ul de pe bordul autoutilitarei, făcându-l lipicios când este expus luminei sau căldurii.

3. Pentru a evita deteriorarea suprafeței anti reflexie a calculatorului de bord evită folosirea substanțelor destinate spălării geamului.

În final este foarte important să te speli pe mâini regulat, chiar și după ce ai terminat să-ți dezinfectezi pick up-ul.

Ținând cont de aceste sfaturi vei ferii autoutilitara de Covid-19 și vei minimiza riscul să te infectezi și să transmiți virusul mai departe.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×