Solicită ofertă

Cele mai trasnite idei de pluguri de zapada

Prima zapada cazuta in prag de iarna a fentat ca de obicei autoritatile locale, dar a adus si bucurie pentru amatorii sporturilor de iarna. Unii au facut exercitii outdoor cu lopata (pe noi ne-a salvat plugul de zapada Meyer gata pregatit pentru actiune), iar altii in asemenea situatii isi pun in valoare creativitatea si nascocesc idei “geniale” pentru curatirea zapezii.Masina dotata cu plug de zapada

Curatirea zapezii iarna este o activitate similara cu tunsul ierbii din curte vara. Ori iti place, ori il detesti. Daca faci parte din prima categorie esti norocos, daca iti cauzeaza dureri de cap si de spate probabil te gandesti la metode alternative. Daca inca nu vrei sa investesti intr-un plug de zapada, poate te va cucerii una dintre modelele pe care iti vom prezenta mai jos.

O sa fim politicosi  si vom incepe cu un model dedicat femeilor, ce poate fi chiar un cadou excelent. Care femeie ar refuza o pereche de pantofi ? (chiar daca este accesorizat anotimpului).

Plug de zapada pentru tocuri

Fii insa pe faza, ca poate de Craciun si tu poti primii ca raspuns un plug de zapada cu pedala in caz ca ea nu se descurca singura cu cadoul primit.

Plug de zapada cu pedale

Sa nu uiti nici de junior. Daca vara ii place sa se deie cu bicicleta, de ce sa nu practice acest sport foarte frumos si iarna, ca oricum deocamdata nu exista vreo aplicatie pe mobil care sa curete curtea casei. Cu putina activitate DIY faci un plug de zapada care ii va lasa si vecinii cu gura cascata.

Plug de zapada pe bicicleta

Daca aveti si un latrator in casa, cu un dresaj adecvat poti sa-ti intregesti echipa de curatat zapada din curte.

Caine ca plug de zapada

Nu in ultimul rand, probabil (fiind in vizita pe site-ul nostru) esti si posesor de masina pick up, SUV sau ATV. Daca mai ai in dotare si doua lopeti de indepartat zapada, poti sa incerci metoda din poza de mai jos.

SUV cu lopata ca plug de zapada

Daca nici acest ultim procedeu nu te-a convins, si vrei sa investesti in ceva mai eficient, de calitate si mai practic te invitam sa vizitezi sectiunea site-ului nostru dedicat plugurilor de zapada si sararitelor si daca ai intrebari contacteaza-ne pe chat, in e-mail pe adresa info@pick-up.ro sau telefonic pe numarul 0743-296-296.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×