Solicită ofertă

Cele mai interesante noutati ale fabricantilor de masini pick up

Piata auto este intr-o continua crestere, cu tot mai multi adepti ai autoutilitarelor pick up si a SUV-urilor. Constructorii auto si din acest segment sunt in cautare de solutii si inovatii cu care spera sa atraga clienti noi sau sa-si fidelizeze clientela existenta. In continuare iti prezentam cateva inovatii interesante si modele care au aparut sau urmeaza sa apara.

Noua-Dacia-Duster-Pick-up

Incepem aceasta prezentare pe teren propriu adica cu Dacia Duster Pick Up. In ciuda faptului ca Duster pick up nu se fabrica in tara, carosierul Romturingia dupa 2014 a conceput inca o varianta pick up a modelului. Varianta unica cu cabina simpla prezentat in luna septembrie la Salonul Auto Internațional pentru Autovehicule Comerciale din Hanovra (IAA 2018 Hanovra) si destinat cu precadere pietei auto din America Latina este echipat cu un motor turbodiesel de 1.5 litrii cu o putere de 110 CP si vin dotate cu aer conditionat, ABS, ESP, buton ECO, geamuri electrice.

Pick up Duster prezentat la Salonul Auto de la Hanovra

Sursa foto: playtech.ro

Fabricantul american de masini Ford incearca sa ia fata concurentei cu folosirea unui material revolutionar numit grafen la producerea a unora dintre elementele componente ale pick-up-ului Ford F-150 si Mustang in prima faza, urmand in viitor sa-l foloseasca si la celelalte modele.Grafenul este cel mai subtire material identificat pana acum, de 300 de ori mai puternic decat otelul, este un conductor electric mai bun decat cuprul si cu rezistenta mai mare la caldura. Bazandu-se pe aceasta ultima proprietate inginerii de la Ford folosind grafenul vor imbunatatii eficienta pompei de carburant si a tuburilor si racordurilor pentru circuitele de carburanti. Totodata si motorul va fi acoperit cu acest material in vederea reducerii zgomotului din cabina.

Cei de la Mitsubishi inca nu folosesc grafenul in noul model pick up L200 dar proiectanti auto al fabricantului au facut o treaba excelenta la aceasta editie a autoutilitarei. Prezentat pe 9 noiembrie la Bangkok in Thailanda, noul L200 a capatat un aspect nou, mai impozant. Pe langa schimbarea de aspect o alta noutate reprezinta posibilitatea alegeri dintre cele doua tipuri de tractiune Super-Select 4WD si Easy-Select 4WD si dotarea modelului cu sisteme de siguranta mai avansata. Pe partea tehnica in locul schimbatarului automat de viteza cu 5 trepte a fost preferat cel cu 6 trepte. Daca in Thailanda modelul deja poate fi achizitionat, aparitia in saloanele de auto europene este preconizata pentru anul viitor.

Noul model pick up Mitsubishi L200

Tarok este numele noului model de pick up de la Volkswagen, cu caroserie autoportanta de 5 metrii lungime, cu posibilitatea de prelungire a spatiului de transport atat in fata cu rabatarea banchetei din spate, cat si in spate prin deschiderea usii de incarcare a benei. Ca o noutate in categoria masinilor pick up, Tarok este dotat cu cele mai moderne servicii de comunicare. Masina care v-a intra foarte curand in productia de serie este propulsat de un motor diesel TDI de 2l.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×