Solicită ofertă

Care sunt beneficiile montării unei închideri de benă pe pick-up?

Închiderea de benă este un accesoriu foarte popular în rândul posesorilor de autoutilitare pickup. Recent, luând în considerare preferințele și doleanțele clienților noștrii am mărit gama de produse  achiziționabile cu încă trei modele (Aviator, Speed și Galaxy).

Închidere de benă Speed montat de firma Pick Up pe un Toyota Hilux

Dar care este motivul popularității acestui accesoriu? Cu toții suntem de acord cu faptul că închiderea de benă montată pe o autoutilitară pick up, conferă acestuia un aspect atrăgător și un element de eleganță.

Însă pe lângă esteticul captivant sunt alte 5 beneficii majore ale închiderilor de benă pe care le parcurgem în înregistrarea de blog, fiecare dintre acestea fiind un motiv important pentru care toți posesorii de pick up și-ar trebui să-și monteze un astfel de accesoriu pe mașină.

1. Siguranța echipamentelor și a bagajelor față de intemperii

Cel mai evident beneficiu a unei închideri de benă este protecția încărcăturii transportate în bena autoutilitarei. Indiferent dacă sunt unelte de lucru pentru o zii de lucru sau bagaje pentru o excursie în familie, nu există o soluție mai sigură de transport în benă a acestora. O închidere de benă te protejează de ploaie, zăpadă, vânt sau orice intemperie care îți iese în cale.

2. Consum de carburant mai redus

Este avantajul cel mai ignorat a închiderilor de benă, dar de fapt este un beneficiu uriaș. Pe termen lung se recuperează investiția. Reducerea consumului se datorează designului închiderii de benă, coeficientul aerodinamic al mașinii este mai mic în consecință rezistența aerului la deplasarea pick up-ului este mai mică. Întradevăr momentan prețul carburantului este destul de redus dar nu credem că v-a rămâne așa până în veci vecilor și chiar și așa de ce să nu economisești și mai mult cu o închidere de benă montată pe pick up.

3. Securitate sporită

Păstrarea conținutului benei departe de ochii potențialilor prădători este un pas mare făcut pentru siguranța încărcăturii prețioase. O închidere de benă tocmai asta face, acoperă tot ceea ce transporți în benă, păstrând departe de ”văzul lumii”. În plus față de simpla ascundere a încărcăturii, majoritatea închiderilor de benă sunt echipați cu mecanisme de blocare, care ajută la protecția completă a tot ceea ce pui în benă.

4. Organizare mai bună

De câte ori ți-sa întâmplat că ai încărcat bena, te-ai deplasat la destinație și acolo ți-ai dat seama că totul a fost ”reorganizat” de vânt: s-au vărsat, s-au împrăștiat diferite conținuturi în benă? Ei, nu te lăsa captiv în această situație supărătoare. Închiderea de benă te va sprijini să ții obiectele transportate la locul lor, protejându-i împotriva vântului căruia se datorează de obicei această situație neplăcută. Accesorizează-ți pickup-ul cu acest accesoriu util, încarcă-ți bena și fii sigur că ajungând la destinație încărcătura v-a fi cum ai lăsat-o.

5. Valoare

Cu toate aceste calități enumerate ale închiderii de benă, pickup-ul îți v-a economisii bani și îți vor face bani la vânzare mașinii.

Închiderea de benă te ajută să economisești bani:

1. datorită consumului mai redus de carburant

2. prin prevenirea pierderii/furtului încărcăturii transportate

3. protejează și previne deteriorarea benei care implică cheltuieli de reparație

4. la vânzarea pickup-ului o benă în stare foarte bună mărește prețul mașinii

Peste una alta închiderea de benă nu doar accesorizează pickup-ul dar este și o investiție de viitor.

Suntem siguri că vei găsii modelul cel mai potrivit ție și autoutilitarei tale din gama noastră de închideri de benă. Nu uita că modelele Top Star TSII și Top Star Easy 45II sunt momentan cu 10% reducere. Dacă ai întrebări legate de produse contactează-ne telefonic la numărul 0743-296-296 pe chat sau în e-mail pe info@pick-up.ro.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×