Solicită ofertă

Caracteristicile principale ale unui hardtop Volkswagen

Modelele noi de la Volkswagen Amarok, produse dupa 2011, sunt printre cele mai de succes dintre autovehiculele utilitare folosite la noi. Acest fapt se datoreaza motorului mic, puternic si economic, dar si a intretinerii ieftine. Aceste modele noi au dotari suplimentare si sunt disponibile cu doua tipuri de transmisii – manuala in 6 trepte sau automata in 8 trepte. 

Hardtop Volkswagen Amarok

O masina utilitara, are in cele mai multe cazuri un aspect practic, conceput pentru cei care lucreaza cu aceasta masina, pentru familisti, pentru cei care conduc pe teren accidentat sau off-road. Cu aceasta masina se pot transporta fara probleme orice tip de marfa, mobila, bagaje, piese auto sau obiecte extreme de lungi daca ramane hubloul deschis.

Cand dispuneti de o masina cu bena acoperita, aveti nenumarate avantaje in fata conditiilor meteo si a hotilor. Puteti sa circulati prin toata tara, fara a avea grija ca se strica sau se deterioreaza marfa din cauza ploii, sau ca va fura hotii bagajele de concediu.

Un Volkswagen Amarok echipat cu un hardtop din fabrica, poate prezenta cateva dezavantaje fata de hardtopurile pick-up.ro.

Un hardtop original de fabrica, are usa din spate complet din sticla, ca urmare exista un risc sporit de a se sparge datorita trepidatiilor puternice ale drumului. Un hardtop Volkswagen, marca pick-up.ro are la usa din spate un cadru in care este lipit geamul, astfel este redus semnificativ pericolul spargerii geamului.

Un alt aspect diferentiator pentru un hardtop Volkswagen marca pick-up.ro, sunt barele transversale ajustabile si culisante, care sunt incluse in pretul de achizitie al hardtopului.

Tapiteria interioara pentru hardtop Volkswagen este din piele ecologica rezistenta, ceea ce ii asigura impermeabilitate si o curatare usoara. Nu exista pericolul de mucegai sau a patarii iremediabile a tapiteriei de tip stofa.

Hardtopul Volkswagen Amarok marca pick-up.ro, ofera echipamente suplimentare si dotari de lux masinii dumneavoastra, fata de cele originale din fabrica.

 

  • Canal de evacuarea apei. Este una din cele mai importante caracteristici deoarece acesta impiedica infiltrarea apei in cabina si automat protejeaza marfa/bagajele transportate  de apa si umiditate.

Canal de scurgerea apei

  •  Inchidere centralizata –este un aspect optional care va usureaza viata deoarece folositi numai o cheie sa inchideti toate masina si elimina factorul de a uita din greseala deschis hardtopul si implicit sa atraga hotii.

Inchidere centralizata

  • Haion spate ranforsat

Haion ranforsat

  •  Montarea si demontarea este din nou un aspect important in alegerea unui hardtop. Verificati sa fie compatibil cu capitonajul de bena a masinii ca sa nu aveti surprize sa taiati capitonajul in momentul instalarii hardtopului.

Montare fara gaurirea caroseriei

  • Certificate RAR, TUV si E4

Logo

Daca punem in balanta toate avantajele mai sus enumerate ale unui hardtop Volkswagen si comparam inclusiv costul de achizitie al unui astfel de accesoriu, hardtopul marca pick-up.ro este in avantaj atat la nivel calitativ, la nivel de dotari si nu in ultimul rand, la nivel de pret de achizitie.

Speram ca acest articol va va ajuta in luarea deciziei corecte de echipare a masinii dumneavostra cu un hardtop Volkswagen Amarok marca pick-up.ro.

Puteti de asemenea sa beneficiati de 1 an garantie extinsa pe langa cei doi ani standard, primiti de la orice alt competitor de pe piata.

Pentru orice fel de intrebari suplimentare sau nelamuriri, va sta la dispozitie un consultant pick-up.ro specializat aici.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×