Solicită ofertă

Capitonaj bena Navara 2015, disponibil in stoc

De ce am ales astazi ca si subiect al blogului nostru Nissan Navara? Pentru ca s-a lansat deja un nou model de Nissan Navara NP300 pe pietele din Asia, si urmeaza sa soseasca si pe piata Europeana cat de curand.

Navara 2015

Noul model de Nissan NP300 din acest an, reprezinta a 12-a generatie a modelului  pick-up si vine pe piata cu multiple imbunatatiri, atat la nivel de tehnologie, motorizare cat si la aspect. Cu 80 de ani experienta in domeniul masinilor pick-up, noul Nissan vine cu motoare mai economice, sasiu rigid, durabil si un design imbunatatit.

Imbunatatirea aspectului exterior include o reducere a inaltimii acoperisului si o garda la sol mai mare, precum si o bena mai larga. S-a lansat o larga gama de caroserii si optiuni de propulsoare, caroserii inguste sau late, tractiune integral 4WD sau 2WD – insa vom vedea ce versiuni de motorizare vor ajunge si  pe piata Europeana.

Motorizarile cu 4 cilindri disponibile la noul Nissan Navara, au doua versiuni de putere – de 163 CP si 403 Nm sau 190 CP si 450 Nm. Astfel, noul motor reuseste sa fie cu 11% mai efficient decat generatia anterioara. In functie de tipul de motorizare, Navara are o transmisie automata cu 7 trepte sau una manuala cu 6 trepte.

O astfel de masina noua, de ce anume are nevoie cel mai mult? De protectie bineinteles. Noi deja ne-am facut stocul si ne-am pregatit cu capitonaje de bena cu protectie pe margine.

Un capitonaj de calitate nu are voie sa se deterioreze pe parcursul timpului, nici macar in cazul unui contact cu materiale chimice. Bineinteles ca si in cazul altor produse pe piata exista o gama larga de variante la preturi diferite. Ceea ce va doriti insa la noua masina – protectie de lunga durata - nu se obtine cu capitonajele de bena mai ieftine. Materialul este slab si nu rezista loviturilor, mulajul nu se face perfect peste suprafata benei si apa se poate infiltra sub capitonaj, cauzand ruginirea benei masinii.

Capitonajele de bena Pick-Up.ro au garantie pe viata la materialul folosit. Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate, si au o grosime cuprinsa intre 3.4mm si 4mm fata de alte capitonaje existente pe piata  care ofera doar in jur de 1.5mm grosime.
La variantele de capitonaj cu protectie pe margine (OR - over rail), sistemul de ancorare este inclus in pretul acestuia (valoarea acestora este de 45 EUR+TVA).

Alte avantaje deloc neglijabile ale capitonajului bena Nissan Navara sunt:

·         Mulaj perfect dupa forma benei utilitarei;

·         Rezistenta la absolut orice tip de incarcatura si la orice soc;

·         Rezistenta sporita la apa si ulei;

·         Acoperirea partii de oblon a benei;

·         Sisteme de ancorare incluse pentru modelul over rail – care vine peste margini;

·         Montarea capitonajului bena D-max fara gaurirea caroseriei;

·         Aderenta mai buna a materialelor incarcate si transportate in bena;

 

O alta veste buna care insoteste lansarea noului Nissan Navara NP300, va dezvaluim ca avem pe stoc primele modele de inchideri de bena. Acestea sunt fabricate din material plastic special folosit in industria aeronautica.

Inchidere bena aka capac bena

Inchiderile de bena sunt de asemenea niste produse absolut necesare pentru protectia benei noului Nissan Navara. Va protejeaza produsele transportate sau bagajele de conditiile capricioase ale vremii, de intemperii si de hoti.

Inchidere bena sau capac bena

Inchiderea de bena imbunatateste aerodinamica masinii si scade consumul de combustibil. Puteti beneficia de dotari high-end oferite standard in functie de modelul de inchidere ales – canale de scurgere a apei, lumina interioara, led frana, bare longitudinale.

Mai multe detalii despre inchiderea de bena a noului Nissan Navara NP300, editia 2015, intr-un viitor articol de blog. Pana atunci va invitam sa asteptati cu rabdare sosirea mult asteptatului Nissan Navara si in  Romania.

Pentru orice fel de intrebari suplimentare sau pentru cautarea altor tipuri de produse compatibile cu Nissan Navara NP300, va rugam sa contactati aici echipa specializata pick-up.ro.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×