Solicită ofertă

Capitonaj bena longbed – o solutie inovatoare pentru generatiile noi de pick-up

Capitonaj de bena - necesarul pentru bena unui Pick-up

Ai o utilitara Pick-Up al carei bena nu este protejata inca? Atunci iti recomandam de urgenta un capitonaj de bena - un accesoriu absolut vital pentru orice utilitara!

Acesta iti poate oferii foarte multe beneficii cum ar fi:

  1. protectia ideala in cazul loviturilor usoare, zgarieturilor.
  2. se poate manevra incarcatura cu usurinta pe materialul acestui capitonaj de bena.
  3. protejeaza impotriva coriziunii provocate de conditiile meteo.

Capitonaj bena longbed

Structura inovativa

Un capitonaj bena longbed comercializat de firma noastra are garantie pe viata la materialul folosit ceea ce demonstreaza calitatea acestuia. Totodata, modul in care este construit acest capitonaj faciliteaza montajul in bena masinii cu usurinta in aproximativ 3-5 minute fara ajutor profesional. Odata achizitionat, produsul este livrat catre Dvs. cu sistem de ancorare inclus la varianta cu margini (over rail).

Alegerea este la Dvs.

Bineinteles va oferim sansa sa puteti alege intre doua modele de capitonaj: Over rail- cu margine (pentru protectia benei si pe margini), si varianta Under rail- fara margini.

Mare atentie cand ajungeti sa cumparati un capitonaj, pe piata fiind prezente si capitonaje de calitate inferioara cu o grosime relativ redusa (1.2- 1.5mm fata de 3- 3.5 mm la produsele comercializate de noi). De aemenea mare atentie, deoarece unii producatori nu furnizeaza si partea de oblon si nici chitul de montare al acestuia, care la noi este inclus.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×