Solicită ofertă

Bullbar inox vs. bullbar placat cu crom

Daca pana acum am scris despre motivele pentru care este bine sa optezi pentru un bullbar pentru pick-up-ul tau si ti-am oferit un tutorial cum sa montezi unul, atunci a sosit momentul sa scriem despre un detaliu extraordinar de important care trebuie luat in calcul la achizitionarea acestui accesoriu, care schimba in profunzime look-ul masinii tale.

Toyota Hilux echipat cu bullbar inox

Pe langa efectul care are asupra esteticului autoutilitarei pick-up, bullbarul contribuie si la siguranta pasagerilor si a partii din fata a masinii in cazul unei coliziuni de intensitate redus. In acelasi timp este si accesoriul pe care pot fi montati reflectoare suplimentare.  La alegerea unui bullbar dintre diferitele modele care pot fi cumparate atat in comertul traditional cat si cel electronic trebuie sa ai in vedere si faptul daca vei circula cu pick-up-ul tau pe drumuri publice, bullbarul montat pe masina trebuie sa fie omologat CE. Insa caracteristica cea mai importanta care iti restrange posibilitatile daca doresti un bullbar de calitate pe care te poti bizui  este materialul folosit la fabricarea acestuia.

Bullbarurile cele mai uzuale sunt cele fabricate din teava inox si cele placate cu crom. Acestea la prima vedere par foarte similare cu proprietati asemanatoare, dar in realitate sunt foarte diferite.

Diferentele cele mai importante sunt urmatoarele:

1. Materialul din care sunt fabricate

Daca inoxul este un aliaj de otel si minimum 10.5% crom, bullbarul cromat contine pe exterior doar un strat subtire de crom care la o mica coliziune cu o alta masina incepe sa se exfolieze, deschizand larg drumul ruginei.

Bullbar inox Limitless Standard

2. Durabilitate

Bullbarul inox poate ca are o greutate mai mare, dar este mult mai rezistent la mediul coroziv si pluseaza la rezistanta in fata zgarieturilor, caracteristica gratie caruia intretinerea si curatarea acestuia este mult mai usoara.

Bullbar Inox Limitless Exclusive

3. Costul materialelor

Pe termen lung luand in calcul si timpul destinat intretinerii, problemele cauzate de rugina la modelele de bullbar cromat diferenta de pret este nesemnificativa, si aceasta diferenta este compensata de aspectul mult mai elegant si stilat al autoutilitarei pick-up echipat cu un bullbar inox.

In concluzie, daca doresti o solutie de durata, aspectul masinii tale fiind in prim plan si nu iti doresti pete de rugina, exfolieri in viitorul apropiat atunci alegerea ta trebuie sa fie un bullbar inox. In cazul in care esti constrans financiar bullbarul cromat poate fi o solutie.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×