Solicită ofertă

Aventurează-te după pandemie cu cortul pe mașină!

Suntem după o perioadă de timp în care cu toții am fost nevoiți să stăm acasă. Probabil și ție ți-au lipsit aventurile off road sau ieșirile în mijlocul naturii. Din fericire nimeni nu ne-a interzis să facem planuri să visăm despre cele mai captivante și palpitante locuri ascunse pe care le putem vizita odată cu terminarea perioadei de izolare.

Călătorește-oriunde-cu-cortul-de-plafon-pe-SUV-sau-pick-up

După atâta izolare abia aștepți să simți gustul libertății și să petreci măcar o noapte departe de grijile cotidiene, să-ți întorci puțin spatele civilizației. Campingurile nu s-au deschis încă dar autoutilitara pick-up din dotare este o soluție la îndemână cu care îți poate rezolva cazarea ușor și fără costuri. Îți arătăm care sunt variantele posibile începând cu cea mai confortabilă.

1. Cortul de expediție sau cortul de plafon

La-munte-la-mare-cu-cortul-pe-hardtop-pick-up

Indiferent dacă ai chef de pescuit, de o aventură off road, să campezi la poalele muntelui sau unde te prinde seara cortul de plafon Extreme 4 season este o variantă mai convenabilă a cortului obișnuit. Salteaua de 8 cm îți asigură un somn comfortabil și liniștit iar “cazarea la etajul întâi în loc de parter” îți oferă o siguranță mai mare. Fiind confecționat din materiale rezistente este mult mai durabilă.

Un mic dezavantaj al cortului de expediție este montarea, demontarea greoaie și depozitarea acestuia (are 60 kg), dar dacă ai un garaj cu sistem de ridicare sub tavanul înalt sau un ajutor problema este ca și rezolvată. Un alt mic impediment este deplasarea centrului de greutate al autoutilitarei cu montarea cortului, dar după primii kilometrii parcurși cu ea montată, te obișnuiești. Faptul că avem de a face cu un cort mai aparte cu avantaje semnificative, acest lucru se reflectă și în prețul produsului.

În schimb cortul poate fi gazdă pentru două persoane și se strânge foarte ușor și rapid. Stratul dublu, impermeabil ține departe ploaia și umezeala. Cortul de plafon se montează pe sisteme de bare transversale.

2. Soluții alternative

Dacă ești iscusit în meseria de tâmplar îți poți transforma foarte repede bena pickup-ului acoperit cu hardtop într-un dormitor comfortabil ca cel din imagine. Este recomandat să confecționezi mobilierul în stil Ikea pentru o manevrare, asamblare și dezasamblare cât mai rapidă. SAU o metodă mult mai simplistă și căutată de multă lume este salteaua gonflabilă cu dimensiuni adecvate benei.

Super-dormitor-în-bena-autotulitarei-pick-up

În cazul în totuși încă nu ai achiziționat un hardtop și ești o fire romantică căruia îi place să doarmă sub stele sau vrei să impresionezi prietena, cu puțină afinitate de designer interior și după o curățare riguroasă a benei poți transforma această parte a mașinii într-un dormitor de neuitat, de unde puteți admira stelele în voie. Recomandăm totuși atenția sporita la animale „de companie” și la ploaie.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×