Solicită ofertă

Am fost prezenți simultan la două expoziții în țară – apoi la una din străinătate

La sfârșitul lunii martie am avut ocazia de a participa la două expoziții importante în țară, respectiv Fishing&Hunting Expo de la Romexpo București și Automotive Expo din Sibiu. Aceste două evenimente au fost oportunități pentru a câștiga încrederea potențialilor clienți prin prezentarea live a produselor comercializate de firma noastră.

Pick up prezent la expozitia Fishing and Hunting de la Romexpo

Dacă ar fi să alegem tipul optim de mașină pentru o pasiune cum ar fi pescuitul sau vânatul, pick-up-urile ar primi probabil cele mai multe voturi. Rugozitatea, capacitățile de deplasare off-road predestină oarecum camionetele pick-up pentru aceste activități. La Fishing&Hunting Expo am avut ocazia să ne întâlnim cu foarte mulți adepți ai acestor activități de timp liber, posesori de autoutilitare pick-up, deschiși la nou, interesați de accesorizarea și adaptarea mașinii pentru aventuri pescărești și vânătorești. Foarte mulți vizitatori au fost interesați de troliurile Warn care sunt aproape obligatorii pentru aceste tipuri de escapade. O altă categorie de accesorii cu priză la public au fost reflectoarele IPF, Vision X și Pick-Up. Cortul Mart Family care poate găzdui doi adulți și un copil a stârnit de asemenea interesul multor oaspeți ai standului nostru. După testele efectuate la fața locului, feedback-ul primit a fost unul pozitiv și mai mult ca sigur vor fi concedii în această vară cu nopți petrecute în acest tip de cort de agrement.

Automotive Expo organizat de Industrialin în colaborare cu Asociația Constructorilor de Automobile din România și-a deschis porțile în 30 martie la Redal Expo Sibiu. Evenimentul cu participare internațională, aflat la cea de-a șasea ediție și găzduit anual de marile orașe din România, reunește în special profesioniști din domeniul industriei auto, constructori de mașini, furnizori ai industriei auto. Este un excelent prilej de prezentare a inovațiilor tehnologice, o oportunitate de a dezvolta și crea noi relații de parteneriat. Popularitatea expoziției este în continuă creștere. Dacă la ediția inaugurală au fost prezenți 47 de expozanți, anul acesta numărul firmelor participante a ajuns la 161, printre care și firma S.C. PICK UP S.R.L. ca furnizor OEM pentru Renault-Nissan-Dacia.

Participare Pick-Up la Automotive Expo Sibiu 2019

Recent, o echipă Pick-Up.Ro s-a întors de la Istanbul unde a participat la cel mai mare eveniment pentru industria auto, renumita expoziție Messe Automechanika Istanbul. Participarea a fost o experiență deosebită după târgurile din Shanghai, respectiv Frankfurt. Numeroasele standuri atractive au prezentat inovații de ultima generație. În ultima vreme, festivalul s-a axat foarte mult pe piese de schimb, accesoriile rămânând un pic în umbră.

Participare la expozitia Messe Automechanika Istanbul

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×