Solicită ofertă

Ai vazut imitatia de capitonaj bena Volkswagen?

V-ati gandit vreodata ca poate sa existe imitatie de capitonaj bena la Volkswagen Amarok? Nici noi, pana nu am fost pusi in situatia de a monta un hardtop pe o astfel de masina.

A fost programat in Service-ul nostru Autorizat RAR un VW Amarok pentru montajul unui hardtop. In timpul pregatirilor pentru montaj, cand colegii nostri de la service trebuiau sa aleaga kit-ul necesar in functie de capitonajul de bena, de tip under rail sau over rail, au constatat ca nici una dintre aceste variante de capitonaj nu se gasea pe masina. Era un caz atipic de capitonaj de bena Volkswagen.

Acest tip de capitonaj nu apara marginile benei asa cum o face un capitonaj pick-up over rail. Ceea ce au vazut colegii de la service a fost un fel de covor foarte aderent la bena, cu aspect rigid si anti-alunecos. In cele din urma, in service au reusit sa monteze hardtop-ul pe Volkswagen Amarok cu un kit potrivit pentru capitonaj under rail (fara protectie pe margini).

Un capitonaj de bena reprezinta protectia ideala pentru bena masinilor pick-up, rezistand la intemperii si la socuri repetate. Fabricate din polietilena de inalta densitate, capitonajul de bena ofera mereu protectie caroseriei. Folosind masina pentru a transporta marfuri grele si voluminoase, platforma pick-up ramane ca noua si dupa ani grei de munca.

Daca alegeti capitonaje de bena pick-up, acestea vin cu garantie pe viata iar la varianta cu protectie pe margine (over rail), sunt incluse in pretul de achizitie si sistemele de ancorare.

Caracteristicile unui capitonaj de bena pick-up, care il diferentiaza de restul produselor tip covoras, intalnit la Volkswagen Amarok sunt urmatoarele:

• Colţuri adâncite pentru o încărcare mai eficientă

• Rezistenţă la greutate mare

• Garanţie pe viaţă pentru materialul folosit

• Rezistent la apă şi la ulei

• Posibilitate de montare fără găurirea caroseriei

• Partea din faţă îngroşată pentru protecţia cabinei

• Aceeaşi lăţime pe toată suprafaţa tapiţeriei

• Aderare mai bună a echipamentului încărcat

Pentru orice alte intrebari sau pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati un consultant specializat.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×