Solicită ofertă

Accesorii necesare pentru offroad de toamna

Zilele toride de vara s-au cam terminat, asa ca e timpul sa-ti echipezi pick-up-ul sau SUV-ul pentru aventurile de off-road al anotimpului urmator. Vin ploile, noroiul, zile mai scurte. Oare ai facut inventarul accesoriilor necesare pentru noile conditii de drum care te asteapta? Noi ti-am pregatit o lista scurta cu accesoriile de verificat.

Accesorii off road pentru toamna

Anvelope

Verifica gradul de uzura al acestora si tine cont de presiunea anvelopelor, am scris pe larg despre acest subiect in articolul de blog Ce trebuie sa stii despre presiunea anvelopelor 4x4 . Daca consideri ca nu corespund cerintelor sau esti in faza de incepator al acestui tip de aventuri si in faza de achizitionare, atunci anvelopele mud terrain sau anvelopele off-road pot fi optiunea ideala in cazul in care iti folosesti autovehiculul numai pentru off-road. Daca circuli in jur de 30% pe drumuri neamenajate recomandarea noastra sunt anvelopele duale on-off road.

Anvelope-all-terrain

Sistem de suspensie si amortizoare

Amortizoarele sunt parti importante ale suspensiilor automobilelor cu rolul de a amortiza socurile pricinuite de denivelari. Absorband socurile generate de drum imbunatatesc confortul celor din cabina autovehicului. Amortizoarele uzate provoaca si uzura altor piese, a anvelopelor si conduce la un balans marit in curbe, deci merita testarea acestuia ceea ce la un atelier service nu dureaza mai mult de 10 minute.

 

Reflectoare

Deoarece in aceasta perioada a anului se intuneca mai devreme nu ar fi de prisos sa-ti echipezi camioneta cu un set de extrareflectoare daca nu ai facut-o pana acum. Ai posibilitatea sa alegi intre modele cu bec sau modele cu tehnologie LED. Este crucial sa fie impermeabila si sa fie omologata UE. Reflectoarele Vision X comercializate de pick-up.ro este si alegerea agentiei responsabila cu programul spatial public al SUA (NASA), probabil nu te vor dezamagi nici pe tine.

Reflectoare Vision X

 

Troliu

Pe un teren alunecos si noroios te poti impotmoli chiar si cu cele mai faine si performante anvelope din lume. Solutia in asemenea situatii este un troliu, la al carui alegere sa ti cont de capacitatea acestuia care trebuie sa fie de minim 1.5 inmultit cu greutatea masinii, cu tot cu bagajele si persoanele din interior, altfel probabil nu o sa te bucuri de performante optime. Daca ai achizitionat una in trecut, este bine sa-i testezi motorul si cablul mai ales daca nu l-ai pus la lucru de o vreme.

Troliu Warn

Bullbar

Probabilitatea unei coliziuni datorita conditiilor de drum specifice acestei perioada a anului au o probabilitate mai mare. Bullbarul montat pe botul masini este o investitie care te poate scapa de extra cheltuieli, montarea acestuia protejeaza atat partea din fata a autovehicului, cat si pasagerii din masina. Bullbarul offroad de la Rival este alegerea ideala, deorece pe langa protectia asigurata de accesoriu aceasta este dotat si cu suport pentru troliu si semnalizari.

Ford Ranger echipat pentru off roadFord Ranger off road

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×