Solicită ofertă

Accesorii auxiliare pentru troliere

“Accesoriul de baza” de care are nevoie un SUV, un ATV sau o camioneta pick up este un troliu. Montate pe una dintre aceste tipuri de vehicule confera acestora o siguranta mai mare intr-o aventura off road, dar numai in cazul in care in bena, portbagaj sau intr-o lada utilitara ai depozitat alte cateva accesorii necesare si esentiale.

Ford Ranger cu troliu Warn

Unele dintre acestea sunt vitale pentru siguranța operationala, iar celelalte confera o utilitate multipla troliului. Sa vedem care sunt aceste accesorii.

Manusi de protectie

In cazul in care troliul este echipat cu cablu din otel, acesta dupa o vreme se uzeaza. Este de recomandat utilizarea manusilor de protectie la manevrarea cablului pentru a prevenii ranirea sau accidentarea mainii.

Manusi Warn

Chinga de protectie

Pentru unii este un lucru evident, dar te-ai mira cand ai afla cati nu stiu de ce atarna chinga cu inscriptia Warn pe carligul de troliere. Chinga nu are in nici un caz rol de decorare, este un accesoriu esential pentru manevrarea in siguranta a cablului si a carligului de troliere. Este pus acolo pentru ati tine mana, degetele departe de elementele troliului care te pot accidenta. Troliurile au o forta de tractare extraordinara si prin neatentia utilizatorului pot provoca vatamari corporale.

Chinga Protectie

Scripete

Utilizate corespunzator pot dubla forta de tractiune a troliului, pot schimba directia de tractare fara a deteriora integritatea cablului si nu in ultimul rand reduce sarcina exercitata asupra motorului troliului, prelungind astfel perioada de functionare a acestuia.

Scripete troliere

Ochetii

Sunt folositi pentru a conecta capetele chingilor de recuperare, asigura montarea sigura a sufelor de recuperare sau a cablului de troliu.

Ocheti troliu

Chinga protectie copac

Sunt confectionati din nylon de inalta calitate si rezistenta, si infasurati in jurul unui copac au rolul de a furniza punct de conectare pentru cablul troliului dar in acelasi timp protejeaza si trunchiul copacului.

Chinga protectie troliere

Alte unelte utile

Foarte des in timpul unei trolieri mai apar situati neprevazute cand o cazma, o lopata sau un topor iti pot usura viata. Cand pornesti intr-o aventura off road nu uita acasa nici aceste unelte si desi nu-ti dorim acest lucru, dar in circumstantele off roadului un defect te pandeste in fiecare moment, de aceea iti recomandam sa nu uiti acasa nici cricul.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×