Solicită ofertă

A apărut o nouă imitație al pickup-ului electric Cybertruck

Lansarea în noiembrie 2019 a autoutilitarei Cybertruck pickup-ul electric al companiei Tesla a fost fără îndoială una dintre evenimentele automobilistice cele mai importante și cele mai așteptate din anul trecut, fanii așteptând cu sufletul la gură momentul.

Elon Musk de abia și-a terminat prezentarea pe scenă și deja fantezia designerilor și a amatorilor de autoutilitare pickup s-a pus în mișcare mai ales că boss-ul american a prognostizat începerea vânzărilor modelului doar la sfârșitul anului 2021. Au început să apară imitații în China,  în Rusia iar cel mai recent si în Bosnia Herțegovina.

Un fan bosniac al pickupurilor Ford cât și al mașinilor companiei Tesla nu a mai putut sta cu mâinile încrucișate și să aștepte până în 2021 ci mai degrabă a ieșit la rampă cu propria versiune al Cybertruck-ului.

8 luni i-au trebuit pentru specialiștii IT și inginerii auto de la compania Igor Krezic Stark Solutions să dezasambleze un Ford Raptor F-150 robust și să-l transforme într-un autovehicul cu motor de combustie internă care să se asemene cât de cât cu celebrul Cybertruck.

Potrivit managerului companiei Stark Solutions primul tur efectuat cu autoutilitara în orașul Mostar a reușit să capteze atenția trecătorilor. Cei care încă nu au auzit de Cybertruck au crezut că este un nou tip de tanc dar au fost și care au întrebat dacă nu cumva CT-ul va fi fabricat în orașul lor.

Nu arată identic cu modelul original, nici din punctul de vedere al dimensiunilor, dar este unul funcțional și a reușit să redeie mai bine spiritul modelului fabricat de Tesla decât celelalte imitații apărute până acum.

Constructorul speră să primească undă verde din partea autorităților pentru a putea circula cu acest pick up pe drumurile publice, însă s-ar putea să întâmpine probleme datorită liniilor mai ascuțite ale caroseriei interzise în Bosnia.

Legat de această inițiativă deocamdată nici o reacție din partea Ford sau Tesla.

Nu avem informații la ce preț este estimat acest model, dacă este mai scump sau mai ieftin decât cel original care v-a avea un preț de pornire de 39.000 de dolari.

 

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×