Solicită ofertă

5 motive pentru a opta pentru suspensii off-road

Pentru cei mai multi iubitori de off-road, acesta este mai mult decat un simplu hobby, este un stil de viata. Acest stil de viata implica aventura, adrenalina, timp, antrenament si multe accesorii off-road care sa faca viata mai usoara in conditii extreme.

Unul dintre aceste accesorii absolut indispensabile sunt suspensiile off-road. Cu siguranta nu va doriti sa ramaneti ultimul intr-o competitie, sau chiar mai mult, sa fiti eliminat pentru ca v-au cedat amortizoarele.

Un kit de suspensii off-road este o investitie absolut necesara daca doriti sa practicati acest sport. Aceste suspensii off-road va asigura performante mai bune ale masinii, permitand ridicarea masinii pentru a avea o capacitate mai buna de trecere peste obstacole si a putea monta roti cu diametru mai mare.

Suspensiile off-road potrivite se aleg in functie de tipul masinii, de incarcarea permanenta actuala si viitoare, si de destinatia cursei: concursuri, tractari, expeditii, offroad recreational.

Principalele avantaje ale utilizarii suspensiilor off-road sunt:

1. Garda la sol imbunatatita

Garda la sol este distanta cea mai mica intre sol si una din componentele masinii.

In mod normal, se masoara distanta intre punctul cel mai de jos al diferentialului spate sau intre punctul cel mai de jos al sasiului , acestea fiind punctele cele mai joase ale unei masini in general.

Garda la sol este un indicator foarte precis pentru inaltimea obstacolelor peste care se poate trece, sau adancimea sleaurilor prin care poate trece masina. Daca obstacolul este mai inalt sau sleaurile mai adanci, masina ramane suspendata pe partea ei cea mai de jos – fie sasiu, fie diferential, fie praguri, iar rotile nu mai au aderenta.

Utilizand suspensii off-road, se urmareste imbunatatirea gardei la sol, si deci inaltarea caroseriei fata de sasiu, si implicit montarea unor roti mai mari.

2. Rezistenta sporita la greutati

Cand pe o masina se monteaza accesorii auxiliare off-road cu o greutate de peste 40kg, este o necesitate inlocuirea suspensiei cu una care face fata acestei solicitari suplimentare.

3. Capacitatea de a ajunge in locuri greu accesibile

Pentru a va putea bucura de toate placerile unei curse off-road, este necesar sa va luati toate masurile de siguranta ca sa terminati cursa, sa ajungeti la destinatie, si mai ales sa nu fiti eliminat pentru ca v-a cedat masina.

Cu un kit de suspensii off-road potrivit masinii dumneavoastra, ales cu ajutorul consultantilor nostri specializati, o sa aveti garantia ca veti face fata la orice locuri greu accesibile.

4. Tinuta de drum imbunatatita

Garda la sol a masinilor off-road este poate fi marita in functie de preferinte, marinduse astfel cursa suspensiei.

Montarea unui set de suspensii asigura o tinuta de drum imbunatatita pentru orice masina tip off-road prin:

  •  centrul de greutate mai inalt al masinii;
  •  marirea inclinarii caroseriei pe terenurile accidentate.

5. Capacitate de incarcare mai mare

Pe langa montarea accesoriilor off-road specifice pe masinile de teren, datorita echiparii cu suspensii potrivite, veti avea o capacitate de incarcare mai mare a masinii.

Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va lipsiti de nimic pe parcursul aventurii dumneavoastra off-road. Puteti sa transportati echipamente speciale, corturi, apa, combustibil, mancare fara sa va faceti griji ca nu veti face fata obstacolelor datorita supraincarcarii masinii.

Speram ca v-am fost de ajutor cu acest mic ghid despre avantajele alegerii suspensiilor off-road.

Va recomandam sa consultati personalul specializat pick-up in alegerea suspensiilor potrivite masinii dumneavoastra.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×