Solicită ofertă

2 noi modele de pickup fortoase

Cursa pentru construirea autoutilitarelor pick up cu calități extreme, cu putere, fiabilitate și alte caracteristici ieșite din comun este continuă spre marea bucurie a fanilor acestei categorii de automobile. Din fericire inginerii constructori auto au o pasiune pentru depășirea limitelor o sete insațibilă pentru nou.

Ford Ranger Tremor o autoutilitară terifiantă

Veste bună pentru fanii Ranger, Ford Motor Company intenționează să construiască o versiune terifiantă a modelului iar Fiat Chrysler Automobiles deja a scos la rampă un model extrem care îi fac pe amatorii de off road să râvnească după această autoutilitară.

Ford Motor Company nu demult a lansat pe piață americană varianta Tremor, la seria F a modelului Super Duty, dar se pare că și Rangers varianta cu tracțiune integrală va primii același ”tratament”, care va conferii acestuia capabilități mai bune în off road. Ceea ce este sigur că Ranger Tremor va fi accesorizat cu suspensie mai superioare și cel mai probabil va fi echipat cu piesele modificate din seria F, cu arcuri progresive și diferențiale mai evoluate. Legat de motorizare încă nu s-a ajuns la un consens. Sunt mai mult variante din care se va alege cel câștigător și anume motorul de 2.3 litrii cu 362 CP și 680 Nm cuplu motor maxim, motorul de 2.7 litrii (325 CP, 524 Nm), motoru de 3 litri EcoBoost (250 CP) și motorul de 2 litrii EcoBlue (210 CP). Un lucru este sigur Ranger Tremor v-a avea cutie de viteze automată cu 10 trepte.

Modelul v-a fi disponibil momentan doar în state, dar este foarte probabil ca Tremor să poată fi achiziționat și în Europa, deoarece Ranger are vânzări destul de bune aici și probabil ar fi benefic dacă oferta s-ar diversifica.

Pick up RAM 1500 TRX cu 702 CP

RAM 1500 TRX cu 702 cai putere este un contracandidat serios pentru Ford F-150 Raptor pe piața americană a pickupurilor hardcore. Ia să vedem din ce este construit această ”bestie”. Caroseria este mai rezistentă cu 75% decât al unui RAM obișnuit, fiind construită din oțel masiv și dotat cu bare de rigidizare. Scopul constructorului a fost ca pickup-ul să fie manevrabil și rezistent și la viteza de peste 160 km/h. Motorizarea cu Hellcat V8 de 5.7 litrii care poate genera 702 CP nu se mai consideră o noutate. Cu această adevărată ”herghelie” sub capotă acest pick-up prinde 100 km/h în doar 4.5 secunde. Trenul de rulare este fără doar și poate pregătit pentru off road, cu amortizoare Bilstein Black Hawk e2 adaptive cu nitrogen și roțile echipate cu anvelope pentru off road Goodyear Wrangler All Territory.

În pachetul standard mai sunt și alte bunătăți incluse cum ar fi reflectoarele LED și setul de scuturi din 5 bucăți, iar în habitaclu pentru o vizibilitate mai bună în cazul balansării pickup-ului ecranul a fost mărit la 12 inch, iar pe lângă retrovizor mai este și o cameră auto retrovizoare. Pickup-ul RAM 1500 TRX are un preț de 71000 USD adică aproape 300 mii RON.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×