Solicită ofertă

2 idei pentru reciclarea hardtopului uzat

Te-ai saturat de hardtopul vechi si l-ai schimbat cu unul nou, sau uzura si-a spus cuvantul si ai de gand sa-l schimb in viitorul apropiat? Cu un hardtop nou te putem ajuta oricand, dar cum ramane cu cel vechi. Poate il vinzi ca hardtop second hand, dar daca nu reusesti iti sugeram doua ponturi haioase dar utile, ca sa nu trebuiasca sa-l duci la fier vechi.

Hardtop-refolosit

Prima idee poate fii utila pentru un gospodar, care are curte si creste animale mai mici ca gaina, iepure sau chiar capra. Una dintre utilitatile cele mai importante ale hardtopului la un pick up este faptul ca protejeaza bena camionetei de intemperiile vremii. Aceasta calitate poate fi imprumutata si adaptata ca acoperis la un coteti de gaini, iepuri sau purcei. Cine stie poate la gaini senzatia calatoriei in bena unui pick up s-ar putea sa conduca la productie mai bogata de oua. Din imaginea de mai jos iti poti face o idee despre aceasta intrebuintare a hardtopului second hand.

Hardtop-acoperis

O intrebuintare si mai geniala pentru hardtop au gasit doi frati americani pasionati de pescuit si de activitati DIY. Avand nevoie de o barca pentru pescuit au ales intre optiunea de a cumpara și a confectiona unul, optiunea din urma. De ingeniozitate nu duceu lipsa, aveu un hardtop care doar stătea in garaj de ceva vreme, aveau unelte si pasiune pentru bricolaj, de ce sa nu-si fabrice unul. Zis si facut. Rezultatul o vezi mai jos. Cum zice americanul: cool

Hardtop-pentru-pescari

Tu ce alta destinatie iti poti imagina hardtopului tau uzat? Daca ai o idee si vrei sa o impartasesti cu cititorii pagini noastre de internet, o poti face in sectiunea destinata comentariilor. Multumim.

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×