Solicită ofertă

Troliu Warn EVO 10S , Toyota Hilux 2021-prezent

Cod produs: K-WAR-103253-EVO10S-NOCAR
Suna pentru a-l comanda 0743 296 296
Descriere

WARN ridica stacheta: Dupa ani de serviciu demonstrat, producatorul american a scos din program binecunoscutele trolii Warn Tabor si a introdus o serie nou-nouta: VR EVO. Acestea incorporeaza un nivel de izolatie superioare in randul troliilor entry-level, o telecomanda revolutionara 2-in-1, si imbunatatiri in ceea ce priveste performantele – oferind un raport pret-calitate imbatabil!

    Gama de trolii Warn VR EVO sunt troliile cele mai noi “entry level” de la brand-ul binecunoscut Warn, dedicate autovehiculelor pick-up,suv si off-road/ 4x4, dar perfect potrivite, de exemplu, si pentru tractari. Generatia, actuala, este (asemanator seriei precedente “Warn Tabor”), o alternativa de buget a troliilor premium din gama ZEON, perfect potrivite utilizatorilor ocazionali/hobby. Pretul mai avantajos (fata de ZEON) este rezultat din urmatorii factori: materiale si constructie mai simple, motor mai slab, carcasa din plastic (in loc de metal) pentru releul compact (marca Albright) si tambur din otel (in loc de aliaj de aluminiu). Insa, pentru utilizare ocazionala, sau ca si troliu “entry level” pentru un offroad-er de hobby, gama de trolii Warn VR EVO este solutia ideala!

Detalii tehnice
Specificatii tehnice pentru Toyota Hilux 2021-prezent
  • Certificat IP68
  • Cutie comanda integrata relocabila
  • Actionare telecomanda 2 in1 – si cu telecomanda wireless si cu telecomanda cu cablu
  • Alimentare 12V
  • Forta de tractiune – 4536 kg
  • Cablu sintetic - 27.4m x 9.5mm
Portofoliu
Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×