Solicită ofertă

Reflector VisionX XIL40 , Mitsubishi L200 2015+

Cod produs: E-VIX-XIL40-LED-D-FL-W
PRET EUR: 191.43 EUR
(CU TVA: 227.80 EUR)
PRET RON: 962.22 RON
(CU TVA: 1,145.04 RON) (curs BNR + 1%)
Suna pentru a-l comanda 0743 296 296
Descriere

Marca Vision X  a încorporat un concept de invenție destul de nou, care a făcut-o să se încadreze în categoria celor mai bune lumini din întreaga lume. Acestea sunt 100% compatibile cu accesoriile de înaltă tehnologie pentru autoutilitarele Mitsubishi L200 2015+, Fiat Fullback, Mercedes X Class, Renault Alaskan.

Aceste lămpi sunt disponibile celor care iubesc să conducă în condiții meteorologice dure, fiind rezistente la apă și praf. Lămpile sunt proiectate să răspundă cerințelor pieței rutiere având lentile de sticlă puternice, percum și reflectoare cu mai multe suprafețe pentru o mai mare luminozitate decât reflectoarele convenționale.

Reflectoarele XIL40 sunt prevăzute cu un sistem de montare brevetat, au un fascicul omogen și consum scăzut, fiind preferate de persoane fizice și firme deopotrivă. 

Având 4 LED-uri, o putere de 720 Lm (lumeni) și se poate monta în diferite feluri, fiind prevăzut cu un suport gata găurit pentru a facilita montajul în diverse locuri. La fel ca și restul reflectoarelor marca VisionX, are carcasa metalică solidă, care nu vă dezamăgește când vine vorba de performanță.

Detalii tehnice
Specificatii tehnice pentru Mitsubishi L200 2015+
  • Alimentare 12 sau 24 V 
  • Flux luminos – 720 lumeni
  • Număr LED-uri – 4 buc.
  • Ușor de montat 
Portofoliu
Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×