Solicită ofertă

Reflector VisionX EPX910 , Ford Ranger 2006-2012

Cod produs: -
Suna pentru a-l comanda 0743 296 296
Descriere

Marca Vision X a încorporat un concept de invenție destul de nouă, care a făcut-o să se încadreze în categoria celor mai bune lumini din întreaga lume. Acestea sunt 100% compatibile cu accesoriile de înaltă tehnologie pentru autoutilitarele Ford Ranger 2006-2012, Fiat Fullback, Mercedes X Class, Renault Alaskan, care nu vă dezamăgesc când vine vorba de performanță.

Aceste lămpi sunt disponibile celor care iubesc să conducă în condiții meteorologice dure, fiind rezistente la apă și praf. Lămpile sunt proiectate să corespundă cerințelor pieței rutiere având lentile de sticlă puternică. Sunt extrem de eficiente și oferă mult mai multă luminanță în comparație cu lămpile de ceață standard. Reflectoarele sunt proiectate să corespundă celor mai exigente cereri.

Având 9 LEd-uri are o putere de 2057 Lm (lumeni), se poate monta în diferite feluri, fiind prevăzut cu un suport gata găurit pentru a facilita montajul în diverse locuri. La fel ca și restul reflectoarelor marca Vision X, are carcasa metalică solidă.

 

Detalii tehnice
Specificatii tehnice pentru Ford Ranger 2006-2012
  • Număr LED-uri – 9 buc.
  • Flux luminos – 3330 lumeni
  • Pachetul include kit electric complet cu comutator
Portofoliu
Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×