Solicită ofertă

Informații de livrare

  • Produsele fragile se expediază cu valoare declarată.
  • În cazul în care livrarea se face cu o firmă de curierat agreat de SC PICK-UP SRL, iar coletul ajunge deteriorat clientul va solicita în mod obligatoriu curierului întocmirea unui proces verbal în care să se semnaleze dauna în momentul preluării coletului. În caz contrar nu ne asumăm nici un fel de răspundere.
  • În cazul în care preferați un alt transportator, e posibil doar în cazul în care se plătește integral în avans produsul. În acest caz, transportul se face strict pe răspunderea dumneavoastră.
  • Firma noastră garantează livrarea accesoriilor comandate la termenele stabilite de comun acord de către client și echipa de vânzări a societății. În cazul accesoriilor nelivrate la timp, indiferent de cauză, Pick-Up.ro acordă despăgubiri de întârziere, eventuale neplăceri cauzate, în cuantum de 1%/zi din valoarea accesoriilor nelivrate la timp. Cuantumul despăgubirii nu poate depăși valoarea accesoriilor în cauză. Dacă întârzierea depășește 30 de zile lucrătoare comanda se livrează GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursată clientului în totalitate în termen de maxim 5 zile lucrătoare sau se poate utiliza la următoarea comandă la alegere.
  • Dacă comanda dumneavoastră va fi transmisă până la ora 14, expediere produselor se va face in aceeași zi, cu livrare ziua următoare. Comanda primită după ora 14, implică expedierea comenzii a doua zi.
  • Pentru bunurile deteriorate din cauza transportului precum și a manipulării greșite trebuie întocmit un proces verbal în momentul predării produsului, împreună cu agentul livrator ca urmare a constatării acestor daune. În caz contrar nu ne asumăm nici un fel de răspundere.

 

Pentru orice întrebări în legătură cu o expediere vă rugam să ne sunați la 0743.296.296, să ne contactați pe e-mail, info@pick-up.ro - sales@pick-up.ro - sales2@pick-up.ro sau direct în fereastra de chat de pe site-ul destinată clienților.

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×