Solicită ofertă

Certificare TUV Austria Cert

Consecvent cu preocuparea de a mentine reputatia societatii Pick Up SRL in domeniul importului, productiei si comercializarii accesorilor pentru masinile pick up, 4x4 respectiv SUV, si de a realiza produse care satisfac cerintele si asteptarile clientilor, directorul executiv prin managementul societatii a decis introducerea sistemului integrat  de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca – in conformitate cu cerintele standardului  SR EN ISO 14001 : 2015 respectiv SR ISO 45001 : 2018. Sistemul de management al calitatii a fost implementat inca din anul 2017.

In atentia societatii se afla in permanenta mentinerea unui dialog deschis cu clientii, furnizorii si alte parti interesante, pentru a le comunica cerintele de calitate, mediu si securitatea in munca, pentru a intelege mai bine si a indeplini cerintele si asteptarile acestora, tinand cont de contextul in care se desfasoara procesele societatii.

In luna mai societatea Pick Up SRL a obtinut Cerificatele pentru sistemul de management al calitatii ISO 14001 : 2015 Sistem de management de mediu, ISO 45001 : 2015 Sistem de management al sanatatii si securitatii in munca respectiv a fost prelungit Certificatul ISO 9001 : 2015 Sistemul de management al calitatii.

Tuv 3

TUV 2

TUV CERT !

Certificare pentru comercializare hardtop, inchideri bena, troliuri

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×